T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / İNEGÖL - Kurşunlu İlkokulu

Kurşunlu İlkokulu

Telefon
02247212021
Belgegeçer
0
WEB
https://kursunluio.meb.k12.tr
Adres
KURŞUNLU MAH. ULU ÖNDER ATATÜRK CAD. NO 2 İNEGÖL / BURSA
Vizyon
Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın yolunun ancak, toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilebilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayan, milli, manevi ve evrensel değerleri tanıyan ve benimseyen, kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretmen :10
Öğrenci :140
Derslik :14
Kütüphane Kitap Sayısı :1807
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
08.40 / 15.10
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Mahallemize her saat başı karşılıklı olarak kooperatife ait araçlarla ulaşım imkanı mevcuttur. Yolcuların yoğun olduğu saatlerde ise her yarım saatte bir otobüs bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenler için servis yoktur. Toplu taşıma (Belediye otobüsleri) her saat gidiş gelişli İnegöl e kolay ulaşım mevcuttur. Özel araçları ile geliş gidiş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Kurşunlu mahallesi Ankara yolundan Bilecik Pazaryari yolu üzerinde bulunmaktadır. Daha önce kasaba olan mahallemizin belediyesi de bulunmaktaydı. Yeni çıkan kanunla mahalle olmuştur. Mahallemizde belediye ek hizmet binası mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurşunlu Mahallesi ilçe merkezine 15 km, il merkezine ise 60 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır